Netwerk en WiFi

Voor het werken in de Cloud is het natuurlijk enorm belangrijk dat er een stabiele internetverbinding en een stabiel intern netwerk aanwezig is bij u op locatie. Zoals wij aangeven in ons ICT-ecosysteem is dit onlosmakelijk verbonden met het geheel en misschien wel het belangrijkste onderdeel. Toch wordt dit nog regelmatig vergeten.

Image

Stay connected

Wifi, bekabeld of 4G, alles is met elkaar verbonden. En voor uw bedrijf is het belangrijk dat u op ieder plek op ieder moment feilloos toegang hebt tot het internet, zodat u kunt werken waar en wanneer u wilt. Het begint allemaal met de juiste internetaansluiting die bij u op het kantoor binnenkomt. Vervolgens is het belangrijk om de juiste apparatuur en bekabeling te plaatsen voor de werkplekken.

Ook voorzien veel bedrijven medewerkers van een telefoon van de zaak. Deze dient net zo goed ook binnen de werkomgeving van het bedrijf te kunnen functioneren. Denk hierbij aan het bellen via internet (VoIP-telefonie). Een smartphone kan nu gemakkelijk onderdeel worden van het bedrijfsnetwerk.

Draadloos werken

Het draadloos netwerk of wifi-netwerk wordt steeds meer de standaard aansluiting voor bedrijven. De aanleg van een optimaal werkende wifi aansluiting die bovendien maximale veiligheid garandeert, vereist een gedegen en professionele aanpak. Wij helpen u graag bij de aanleg van een goed werkend wifi-netwerk waarmee u en uw werknemers probleemloos kunnen werken.

De voordelen van een professionele wifi installatie:

Professionele wifi oplossingen bestaan uit hoogwaardige access points (toegangspunten), gigabit switches en eenvoudig te implementeren routers. Een wifi-installatie biedt in uw gehele pand toegang tot het netwerk en internet. Ook kan er gemakkelijk van werkplek worden gewisseld (flexwerken), wat de productiviteit ten goede komt. Verder heeft u uiteraard niet meer te maken met een wirwar van kabels.

Image
  • Veilige gastentoegang

  • Beter WiFi bereik

  • Flexibeler werken

  • Onderhoudsarm

Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag via het contactformulier. Gratis en voor niets!


KOM IN CONTACT...
Image

Contact

ND-ICT 
Tiengastraat 2
9865CH, Opende (Gr.)
info@nd-ict.nl
0594 237 001

Over

ND-ICT is een jong allround ICT en webdesign specialist die zich focust op zowel de particulier als de klein- en middelgrote bedrijven. Wij bieden betaalbare ICT & Web services die uw werkprocessen vereenvoudigen.