ICT Diensten

Wilt u graag uw ICT werkzaamheden uitbesteden? U kunt ons voor al uw automatiseringstaken inhuren. Dan weet u zeker dat uw automatisering op orde is en heeft u er zelf geen omkijken naar.

Image

ICT Support

Heeft u technische ondersteuning nodig bij software installaties, aansluiting van uw printer, e-mail configuratie of een andere klus op automatiseringsgebied? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

ICT Hardware

ND-ICT levert hardware en bouwt ICT apparatuur naar uw wensen en eisen. Ook bieden wij ondersteuning bij uw ICT infrastructuur.

ICT Beheer Uitbesteden

Uw netwerk en PC’s moeten vanzelfsprekend altijd beschikbaar zijn. Wij ontzorgen uw kantoorautomatisering, zo bent u er zeker van dat uw werkzaamheden geen vertraging oplopen door automatiseringsproblemen.

VoIP telefonie, goedkoper bellen.

Wilt u ook graag goedkoper bellen, door te bellen via het internet? Wij kunnen u helpen met het overstappen naar VoIp telefonie. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen?
Lees meer...

Netwerk en Wifi installaties.

Wilt u altijd verzekerd zijn van een stabiele (draadloze) verbinding, thuis of op kantoor? Wij zorgen voor een stabiel en goed werkend netwerk. Lees meer..

 " Binnen enkele dagen waren wij online met ons lokale telefoonnummer. Nu kunnen we flexibel schakelen tussen kantoor en mobiel, geweldig! "

Thuisbestrijders.nl

 
Opzoek naar een betrouwbare ICT partner?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag via het contactformulier. Gratis en voor niets!


KOM IN CONTACT...
Image

Contact

ND-ICT | IT & Web services
Tiengastraat 2
9865CH, Opende (Gr.)
info@nd-ict.nl
06-44631610

Over

ND-ICT is een jong allround ICT en webdesign specialist die zich focust op zowel de particulier als de klein- en middelgrote bedrijven. Wij bieden betaalbare ICT & Web services die uw werkprocessen vereenvoudigen.