Een nieuwe website laten maken of is uw bestaande website toe aan een nieuw design?

ND-ICT bouwt professionele en betaalbare websites.

Wij bouwen websites altijd geheel passend bij uw bedrijf. Doordat wij uw website perfect afstemmen op uw huisstijl, ontstaat er een consistente lijn in de manier waarop uw bedrijf zich presenteert. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling.


Thuisbestrijders.nl Website
Image

Compleet online voor ondernemers

Wij vinden dat elke website net zo uniek hoort te zijn als het bedrijf erachter. Websites die net even anders zijn dan de rest en die uw bedrijf op de juiste wijze profileren. Webdesign houdt niet op bij een mooie vormgeving. Wie en wat wilt u bereiken? Wij adviseren ook bij de keuze van de juiste functionaliteiten van de website.

Bij ons bent u verzekerd van een technisch goed functionerende website die goed vindbaar is in Google. Ook het onderhoud van uw website kunt u gerust aan ons overlaten. Zo weet u zeker dat mochten er problemen zijn met uw website, deze snel worden verholpen.

Doordat onze websites worden gebouwd op basis van een Content Management Systeem, zoals bijvoorbeeld WordPress, kunt u uw website gemakkelijk zelf bewerken. Dit hoeft uiteraard niet, u kunt aanpassingen aan uw website ook door ons laten uitvoeren.

Uw website ook fris en volledig geoptimaliseerd?


Bekijk hier een selectie van projecten

Een Google-vriendelijke website, steeds belangrijker

Google geeft voorrang aan mobielvriendelijke websites in de organische zoekresultaten. Een nieuwe website lanceren begint dus met een zoekmachine vriendelijke basis.

Op elk apparaat heeft de website weer een andere indeling nodig, in verband met de verschillen in afmetingen van de displays. Dat betekent dat de website er op de mobiel weer anders uitziet dan op de computer. Het aantal gebruikers dat een website vanaf een ander device bekijkt dan een computer neemt snel toe. Sterker nog, mobile first is de toekomst. Ons advies is daarom ook om uw website meteen responsive te laten maken. Zo is uw website helemaal klaar voor de toekomst.

  • Hogere positie in Google

  • Hogere omzet door meer bezoekers

Onze voordelen

Wij kunnen ook de teksten voor de website verzorgen. Wilt u het schrijven van de teksten op uw website liever ook laten uitbesteden? ND-ICT werkt nauw samen met diverse professionele tekstschrijvers die uw website van fraaie en goed vindbare teksten kunnen voorzien. Op deze manier worden tekst en design optimaal op elkaar afgestemd. 


Uniek design

Betaalbaar en op maat. Perfect passend bij uw bedrijf.

Compleet pakket

Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat u in één keer alles geregeld heeft voor uw website en alle zaken die hierbij komen kijken.

Responsive ontwerp

Een perfecte weergave van uw website op elk soort apparaat.

Veilige hosting

U hebt zelf geen technische kennis nodig. Met onze webhosting is uw website altijd snel, veilig en voorzien van technische updates. Door automatische back-ups bent u altijd online.

SEO vriendelijk

Onze websites zijn standaard Google vriendelijk gebouwd. Uw website is dus goed vindbaar in Google.

Ondersteuning

Ook na oplevering van uw website zijn we er nog steeds om u bij al uw vragen te ondersteunen. Ook dan staat u er dus zeker niet alleen voor!

Toe aan een succesvolle website?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer te weten komen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of stel uw vraag via het contactformulier.


VRAAG OFFERTE AAN..
Image

Contact

ND-ICT 
Tiengastraat 2
9865CH, Opende (Gr.)
info@nd-ict.nl
0594 237 001

Over

ND-ICT is een allround ICT specialist die zich focust op zowel de particulier als de klein- en middelgrote bedrijven. Wij bieden betaalbare ICT & Web services die uw werkprocessen vereenvoudigen.